Siirry pääsisältöön

Myyntihevoset

Sähköpostini: pinkerpaa@gmail.com

Myynnissä on:

Samettitrikoosta valmistettu poni. Merkit ovat fleecestä. Ponilla on pystyharja ja herasilmät. Mahtuu A4:lle.

Hinta: 20€ sisältäen postikulut (alennus, ennen poni oli 30€)


Myynnissä on:

Söpö suomenhevonen. Kangas on jotain velboan tyyppistä, mutta hieman karheampaa. Harja on harmaata Red Heart Softia. Kokoa tällä hevosella on hieman yli A4-paperin ja suitset tulevat mukana.

Lähtöhinta: 30€

Hetihinta: 40€
Myynnissä on:

Ihana poni. Kangas on pehmokangasta, merkki teddyä. Harja on harmaata Red Heart Softia. Viimeisessä kuvassa on A4:n kokoinen lehtiö ponin vieressä, joten siitä voi hahmottaa kokoa.

Lähtöhinta: 20€

Hetihinta: 25€

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myydään läsipää aasi

Jo toinen postaus samana päivänä, mutta ei kai se haittaa? Nyt tuli siis myynti-ilmoitus aasista, vain 15€! MYYTY! Aasin harja on avattua jonkinsorttista nyöriä.Sillä on myös suuri upotettu läsi ja herasilmät. Jos olet alle 18-vuotias, niin pyydä aikuiselta lupa. En lähetä hevostasi sinulle, ennenkuin olet maksanut sen. Myynti-ilmoitus löytyy myös täältä.
Aasi a-nelosen vieressä. Laita kommenttia, jos olet kiinnostunut.

Värityskuvia Sailan hepoista!

Innostuin tekemään Sailan keppihevosista värityskuvia. Etsin nimittäin netistä kepparivärityskuvia, mutta en löytänyt, joten päätin tehdä itse. Nämä ovat siis vain tulostettaviksi.

1: Klipattu karvaponi

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


2: Issikka

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


3: Arabi

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


4: Spirit

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


5: Vinoläsi arabi

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.

6: Värityskuvanippu

Jos haluat nämä kaikki, niin ota tämä nippu. Siitä saa kaikki kuvat tulostettua kerralla.Pienet kuulumiset täältä Barcelonasta

Nyt en tule kirjoittelemaan niin paljoa, sillä olen Barcelonassa ja olin niin laiska, että en jaksanut pakata ompelutarvikkeita mukaan...
Olen myös yhtenä päivänä ratsastanut täällä kepparilla aina, kun olemme menneet ulos. Ja tänään taidan toteuttaa yhden unelmistani keppareissa, nimittäin unelmakeppari. Eikä se enää ole harmaa arabiori piirrolla, vain se on voikonkirjava, herasilmäinen pinto- tai paintori. Pusipusi mahdolliselle tulevalle hepalle.
Tästä tulee taas tylsä postaus, jos ei oo kuvia, eikä mulla uusiakaan ole, joten vanhoja kuvia...


Rosien täyttöä. Pinkerpaa venyttää suuta (en tiedä miksi) ja Nirppu, kht Omenakumpu (diskopallo?!) Ja sydän, koska Rosie on niin söpö!