Siirry pääsisältöön

Sirkusponeja+infoa

Eli tiedättekö keitä on Reippaat Äidit? Jos ette, hakekaa netistä. Kuitenkin, he olivat tilanneet esitys/sirkushevosia, jotka lähtivät tänään. Joten tässä on hepoista kuvia.Pinkki welshponi Reeta. :3


Sandur, islanninhevostamma. Kyseessä on Geysirin emä, jonka aloitin kesällä ja tein sitten viimeaikoina valmiiksi. Sandur saattaa kuitenkin nyt jatkaa matkaansa.


Keltainen sirkusponi. Kun ompelin heppaa ja piirsin sen kankaalle, se näytti ihan kamalalta. Kuitenkin siitä tuli ihan kivan näköinen. :)


Ruskea poni, joka näytti aloittaessa puoliveriseltä. Nyt se kuitenkin käy ihan hyvin ratsuponista.


Sitten vielä tämä suomenhevonen. Hän olikin jo kahdessa postauksessa.

Sitten vielä näistä nykyisistä hevoleista:

Ainoat jotka ovat esiintyneet blogissani nykyisistä asukkaista, ovat Sanni, Hekla, Geysir, Súkkulaði ja Ice. Kasperin myin ystävälleni Lillille @khtvild sillä hän ei kyllä muutenkaan ollut oikein käytössä. Joten Kasper pääsi aktiivisemmalle omistajalle. ;3

Uusia hepoja on tullut paljon, joten niistä lisää ensi postauksessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myydään läsipää aasi

Jo toinen postaus samana päivänä, mutta ei kai se haittaa? Nyt tuli siis myynti-ilmoitus aasista, vain 15€! MYYTY! Aasin harja on avattua jonkinsorttista nyöriä.Sillä on myös suuri upotettu läsi ja herasilmät. Jos olet alle 18-vuotias, niin pyydä aikuiselta lupa. En lähetä hevostasi sinulle, ennenkuin olet maksanut sen. Myynti-ilmoitus löytyy myös täältä.
Aasi a-nelosen vieressä. Laita kommenttia, jos olet kiinnostunut.

Värityskuvia Sailan hepoista!

Innostuin tekemään Sailan keppihevosista värityskuvia. Etsin nimittäin netistä kepparivärityskuvia, mutta en löytänyt, joten päätin tehdä itse. Nämä ovat siis vain tulostettaviksi.

1: Klipattu karvaponi

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


2: Issikka

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


3: Arabi

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


4: Spirit

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.


5: Vinoläsi arabi

Tästä pääsee alkuperäiseen versioon.

6: Värityskuvanippu

Jos haluat nämä kaikki, niin ota tämä nippu. Siitä saa kaikki kuvat tulostettua kerralla.Pienet kuulumiset täältä Barcelonasta

Nyt en tule kirjoittelemaan niin paljoa, sillä olen Barcelonassa ja olin niin laiska, että en jaksanut pakata ompelutarvikkeita mukaan...
Olen myös yhtenä päivänä ratsastanut täällä kepparilla aina, kun olemme menneet ulos. Ja tänään taidan toteuttaa yhden unelmistani keppareissa, nimittäin unelmakeppari. Eikä se enää ole harmaa arabiori piirrolla, vain se on voikonkirjava, herasilmäinen pinto- tai paintori. Pusipusi mahdolliselle tulevalle hepalle.
Tästä tulee taas tylsä postaus, jos ei oo kuvia, eikä mulla uusiakaan ole, joten vanhoja kuvia...


Rosien täyttöä. Pinkerpaa venyttää suuta (en tiedä miksi) ja Nirppu, kht Omenakumpu (diskopallo?!) Ja sydän, koska Rosie on niin söpö!